Kapcsolat
ÁSZF
Rólunk
Blog
NetPirula
Akciós termékek
Újdonságok
Outlet
Allergia elleni szerek
Aranyér elleni készítmények
Ásványi sók
Betegápolási termékek
Bioderma kozmetikumok
Bőrgyógyászat,bőrápolás
Cukorbetegek részére
Daganatos betegek terápiája
Dohányzásról leszoktatás
Egyéb készítmények
Emésztőrendszeri betegségek
Eucerin kozmetikumok
Fog-és szájápolás
Fogyókúra,méregtelenítés
Gyermekgyógyászat
Hajápolás
Homeopátiás készítmények
Immunerősítő készítmények
Intim termékek
Kéz- és lábápolás
Kozmetikai termékek
Kötszerek
La Roche Posay kozmetikumok
Láz- és fájdalomcsillapítók
Légúti megbetegedések
Mérőműszerek
Mozgásszervi betegségek
Nőgyógyászati készítmények
Nyugtatók,altatók
Saját gyártású készítmények
Szemészeti készítmények
Szív- és érrendszer
Tápszerek
Uriage kozmetikumok
Vese- és húgyutak betegségei
Vitaminok,étrendkiegészítők
Árukereső.hu Árak és paraméterek összehasonlítása az Árukeresőn
Akciós termékeink

Hogyan fizethetek?

 

Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét)


Ön köteles a megrendelés végösszegét (termék bruttó vételára, szállítási költség, utánvét kezelési költség) a termék futár általi átadásával egyidejűleg a futárnak, illetve átvételi pontra történő kézbesítés esetén az átvételi pont munkatársának megfizetni. A termék(ek) tulajdonjogát a teljes vételár (beleértve a járulékos költségek) megfizetéséig fenntartjuk, az a megrendelés végösszegének futár vagy átvételi pont részére történő kifizetésével száll át Önre a kézbesítés helyszínén.

 

Bankkártyás fizetés 


Ön köteles az online fizetésre megjelenő weboldalon haladéktalanul teljesíteni a megrendelés végösszegének (termék bruttó vételára, szállítási költség) fizetését a szükséges adatok megadása által.

A rendszer biztonságát az Simple fizetési rendszere  biztosítja. A webshop által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Az online fizetésre megjelenő weboldal technikai hibáiból, illetve a fizetésre megjelölt bankkártya fedezethiányos mivoltából eredő károkért Társaságunk nem felelős.

Egészségpénztári kártyával nincs lehetőség fizetésre, ugyanakkor kérheti, hogy az egészségpénztár nevére állítsunk ki számlát, mely alapján Ön kérheti az összeg jóváírását egészségpénztárától Kérjük, hogy erre vonatkozó igényüket az egészségpénztár nevével, címével és a tagi azonosítójukkal szíveskedjenek a megrendelés folyamán a megjegyzés rovatban feltüntetni

Mennyibe kerül a megrendelt termékek kiszállítása?

 
A kiszállítási díja Magyarország területén egységes, a rendelés értékétől függ:


Megrendelt termék ára                                  Szállítási költség                       Szállítási költség
                                                                   házhozszállítás esetén                átvételi pont esetén                                                                                                                                            PickPack ill. GLS pont
____________________________________________________________________________________________

3.000 Ft- 10.000 Ft                                             990 Ft                                                  790 Ft

____________________________________________________________________________________________

10.000 Ft felett                                                   ingyenes                                             ingyenes

                                                                                                     
A szállítási díj az utánvétel díját is tartalmazza.

A szállítási díj 27% áfá-t tartalmaz.

Az interneten megrendelt termékek személyes átvétele a patikában nem lehetséges!Ki szállítja ki a megrendelésemet?
  
A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálaton keresztül illetve  Pick-Pack Pontokon juttatjuk el a kedves vásárlóinkhoz.

Szállítási határidő és egyéb feltételek

A terméket a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül bocsátjuk vásárlóink rendelkezésére, házhozszállítás esetében a megrendelésben megjelölt szállítási címen, munkanapokon 8-17 óra között vagy a vásárló által megjelölt átvételi ponton annak nyitvatartási idejében. A termék futár részére történt átadásáról e-mailben értesítjük a vásárlót. A termék kiszállítására várhatóan – de nem garantáltan – a következő munkanapon kerül sor.

A vásárló köteles biztosítani, hogy a futár – házhozszállítás esetén - a szállítási címként megjelölt helyet kellő biztonsággal megközelíthesse, és hogy a szállítási címként megjelölt helyen vásárló vagy meghatalmazottja a termék átvétele érdekében elérhető legyen.

Házhozszállítás esetében az első sikertelen kézbesítési kísérletet követően a futár a következő munkanapon ismételten megkísérli a termék kiszállítását.

Átvételi pontra történő kézbesítés esetében a terméket az átvételi ponton az átvételi pontra érkezéstől számított 5 napig lehet átvenni, ezt követően a termék visszaszállításra kerül Társaságunkhoz.

A termék kézbesítésekor vagy átvételi ponton történő átadásakor a futár az átvevő személyt személyazonosságának (és szükség esetén életkorának), illetve meghatalmazotti minőségének igazolására szólíthatja fel. Amennyiben az átvevő személy a felhívásnak nem tesz eleget, a futár jogosult a termék átadását megtagadni és a terméket a részünkre, de a vásárló költségére visszaszállítani. Az ismételt kikézbesítéssel felmerülő költségeket ilyenkor vásárló köteles viselni.

Amennyiben a termék kézbesítésére a vásárlónak felróható okból nem kerül sor határidőben, úgy a vásárló köteles Társaságunk ezzel kapcsolatban felmerült többletköltségeit Társaságunk írásbeli felhívására, haladéktalanul megfizetni.

Amennyiben a vásárló orvosi rendelvény nélkül is kiadható, de keresztjelzéssel ellátott forgalomba hozatalra engedélyezett vagy magisztrális gyógyszert rendelt meg vény nélkül, úgy az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESZCSM rendelet 16. § értelmében köteles gondoskodni arról, hogy a termék átvételére jogosult személy már a 14. életévét betöltött személy legyen.