Kapcsolat
ÁSZF
Rólunk
Blog
NetPirula
Akciós termékek
Újdonságok
Outlet
Allergia elleni szerek
Aranyér elleni készítmények
Ásványi sók
Betegápolási termékek
Bioderma kozmetikumok
Bőrgyógyászat,bőrápolás
Cukorbetegek részére
Daganatos betegek terápiája
Dohányzásról leszoktatás
Egyéb készítmények
Emésztőrendszeri betegségek
Eucerin kozmetikumok
Fog-és szájápolás
Fogyókúra,méregtelenítés
Gyermekgyógyászat
Hajápolás
Homeopátiás készítmények
Immunerősítő készítmények
Intim termékek
Kéz- és lábápolás
Kozmetikai termékek
Kötszerek
La Roche Posay kozmetikumok
Láz- és fájdalomcsillapítók
Légúti megbetegedések
Mérőműszerek
Mozgásszervi betegségek
Nőgyógyászati készítmények
Nyugtatók,altatók
Saját gyártású készítmények
Szemészeti készítmények
Szív- és érrendszer
Tápszerek
Uriage kozmetikumok
Vese- és húgyutak betegségei
Vitaminok,étrendkiegészítők
Árukereső.hu Árak és paraméterek összehasonlítása az Árukeresőn
Akciós termékeink

 

                       

  

HOGYAN VÁSÁROLJON?   

A Netpirula Webshopon törzskönyvezett gyógyszereket, tápszereket, étrend-kiegészítőket, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékeket, orvostechnikai eszközöket, gyógyászati segédeszközöket, homeopátiás mono és komplex gyógyszerkészítményeket és kozmetikumokat lehet megvásárolni. Vényköteles gyógyszereket a Patika nem értékesít a Webshopon, kizárólag személyesen üzlethelyiségében.

Az alábbiakban ismertetjük a vásárlás menetét:

A webáruház felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára. A menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

  1. Az áruházban található termékek között a vagy az gombokra kattintással, illetve az egyes termékcsoportok kiválasztásával böngészhet. A termékek részletes leírása a termék nevére vagy képére történő kattintással érhető el.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a webshopon az egyes termékekről megjelenített fényképek csak illusztrációk, illetve a termékelírások csak tájékoztató jellegűek. Az egyes termékekre vonatkozó teljes körű, szakszerű tájékoztatás végett köteles orvosa, gyógyszerésze előzetes szakvéleményét kérni, köteles továbbá a termékek használatát megelőzően azok használati utasítását elolvasni, illetve az abban foglaltakat betartani. A jelen pontban foglaltak elmulasztása miatt felelősséget nem vállalunk.

  1. A terméket a mennyiség kiválasztását követően a „Kosárba” gomb megnyomásával lehet a gyűjtőkosarába helyezi. A „Kosár” gomb megnyomásával a kiválasztott termékeket bármikor megtekintheti, azokat szükség szerint módosíthatja vagy törölheti.

  1. A „Kosár” tartalmának ellenőrzése után a „Megrendelés” gombbal indítható el a folyamat. Választhat, hogy regisztráció nélküli vásárlóként vagy regisztrált vásárlóként (a saját fiókba történő belépés után) jár el.

  1. A megrendeléshez meg kell adni a szükséges adatokat (név, szállítási és számlázási cím, elérhetőségek), majd ki kell választani a szállítási és fizetési módot.

  1. A megrendeléshez szükséges adatok megadását követően a megrendelés részleteit ellenőrizni kell! Amennyiben téves adat bevitelét észleli, úgy a megrendelés elküldése előtt az adatokat visszalépéssel bármikor módosíthatja.

  1. Az adatlap megfelelő és hiánytalan kitöltését követően a megrendelés véglegesítéséhez nyomja meg a „Megrendelés” gombot. Ha bankkártyás fizetési módost választott, az oldal átirányítja Önt a kártyás fizetési oldalra. Ha mégsem kíván élni a bankkártyás fizetés lehetőségével, akkor válasszon más fizetési módot a visszalépéssel.

  1. A megrendelést az elküldésétől számított 48 órán belül visszaigazoljuk e-mailben, feltüntetve benne a rendelésazonosító számot, valamint a megvásárolt termékek adatait, illetve az Ön által kért szállítási módot. Amennyiben a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem kap visszaigazoló e-mailt, úgy Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Regisztráció a webshopon:

A "Regisztráció" menüpontra kattintva Ön saját fiókot hozhat létre, melyben nyomon követheti korábbi vásárlásait, illetve a későbbi megrendelések megkönnyítése érdekében rögzítheti adatait.

A regisztrálót az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet a rendszerben regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár! 

Ha Ön regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, használja a jelszó emlékeztetőt. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét, akkor a jelszavát e-mailben elküldjük Önnek.

Regisztrált vásárlóink a regisztrált e-mail címmel és jelszavukkal tudnak belépni saját fiókjukba. Sikeres belépés esetén az oldalon megjelenik az Ön regisztrált felhasználóneve és a „Kilépés” gomb, melynek segítségével elhagyhatja az áruházat, valamint az "Adatmódosítás" menüpont, ahol a regisztráció során megadott adatait tudja módosítani.

A megrendelésének állapotát a megrendelés lezárásáig figyelemmel kísérheti a "Rendeléseim" menüpont segítségével. Itt megtalálhatja az összes eddigi megrendelését, amit az áruházban elküldött. Minden megrendelés egy egyedi megrendelés számmal azonosítható, amire rákattintva lehetősége van megtekinteni a megrendelés részletes adatait.