Edzéstervek otthoni testmozgáshoz – Fittness Fiesta Magazin

0
238
Fitness Fiesta Magazin

A legjobb módszer egészségünk megőrzéséra, ha megelőzzük a bajt. Az étkezésen kívül a leghatásosabb megoldás, ha rendszeresen mozgunk. Amennyiben életmódunk nem teszi lehetővé a rendszeres sportolást, nem kell kétségbe esni, számos módszer létezik a hatékony otthoni edzésekhez.

A Fitness Fiesta Magazin egyik fő célkitűzése az otthoni edzésmódszerek, eszközök népszerűsítése, Mindenki talál magának kedvére való edzéstervet, kezdők és haladók egyaránt válogathatnak a saját testsúlyos, egyszerű eszközökkel (pl. TRX, Kettlebell, kézisúlyzók) végezhető gyakorlatok között. Nézzen körül az Edzéstervek menüpontban és válogasson kedvére a rengeteg edzés videó közül.

Ha edzőterembe járunk, akkor is kaphatunk hasznos információkat az egyes gyakrolatok helyes végrehajtásáról, étkezési tanácsokat olvashatunk, több féle komplett edzéstervet találhatunk.

Amennyiben a csoportos mozgásformák iránt érdekelődnek, számos edzés fajta kerül bemutatásra, a mostanában egyre népszerűbb Funkcionális edzéstől kezdve, a hagyományos aerobik újabb változatainak bemutatásán át, a konkrét helyszínek ismertetéséig.