Felfújható ugrálóvár otthonra – mozgási lehetőség a kertben és a szobában

0
339
happyhop ugrálóvárak

Sokszor fordul elő, hogy a lakásba, házba bezárva kell eltöltenünk napokat és ilyenkor a mozgás hiányos kicsinyek bizony az agyunkra tudnak menni. Nem csak a mostani sajnálatos koronavírusos időszak miatt önkéntes karantén lehet a bezárkózás oka. Egy sima esős időszak, esetleg egyéb fertőzések, vagy nyáron a nagy hőség szintén eljuttathat minket arra a döntésre, hogy most bizony nem mozdulunk ki.

Kiváló megoldás lehet ilyenkor, ha van egy felfújható ugrálóvár, szobai ugrálóvár, vagy hobby légvár, amit bármikor előszedhetünk és a tartozékként adott motoros pumpa segítségével percek alatt készen áll a kicsiknek a biztonságos, mégis élményeket adó házi játszótér. Felállíthatjuk őket a kertben naptól és esőtől védett helyen, de a kisebbeket egy normál lakás nappalijában is felfújhatjuk, vagy ha van rá kellő helyünk a nagyobbakat is használhatjuk a szoba biztonságában.

Az ugrálás és mozgás mellett ezek a színekben és formákban gazdag ugrálóvárak kiváló kuckók lehetnek, lehet bennük külön játékokat játszani – pl. szállodásat, várfoglalósat, boltosat, hogy csak pár ötletet leírjunk, amit a kicsik annyira szeretnek – de kitalálhatunk akadályversenyt, művészi ugrás versenyt, tehát a lehetőségek tárháza szinte korlátlan.

 

Ha a márkák közül kellene választani, a Happy Hop cég már évtizedek óta gyártja a kedvező árú, mégis kiváló minőségű légvárakat, melyek az olcsó egyszerű kivitelektől kezdve a nagyobb és komoly multifunkciós ugrálóvárakon át számos lehetőség közül engednek választani. Hazánkban talán legkedvezőbb árakon az ugralo.hu webáruházban tudjuk ezeket a kiváló termékeket megvásárolni, ahonnan az elmúlt években több mint 3.000 légvár kerül boldog új tulajdonosaihoz.