Ha a korlátozási tilalom miatt kevesebbet tudtál mozogni, akkor erre van szükséged

0
253
infratrainer

A korona vírus miatt félsz elmenni edzőterembe? A házi karantén ideje alatt elhanyagoltad a sportolást és úgy érzed itt az ideje annak, hogy formába rázódj?

Az InfraslimX kardio biciklivel hihetetlen mennyiségű kalóriát tudsz elégetni! 30 perc alatt egy intenzív edzéssel 1000 kalóriától is megszabadulhatsz a a gépben lévő terápiák segítségével. Egy privát szobát kapsz az edzésekhez, ahol az InfraslimX bicikli tekerésével rövidtávon nagy mennyiségben várható súlyveszteség, hiszen az infra lámpák mellett a gép biztosít ózon, kollagén, aroma, vákum és oxigén terápiát is. Ezek mind hozzájárulnak a hatékony, gyors és egészséges zsírégetéshez.

Nem kell érintkezned senkivel a személyzeten kívül, illetve minden helységben fertőtlenítő diffúzorokat helyeztünk el biztonságod érdekében!

Egészségügyi szempontból is kiemelkedő az InfraslimX bicikli hatása, hiszen az infra lámpák mellett a gép biztosít ózon, kollagén, aroma, vákum és oxigén terápiát is. Ezek mind hozzájárulnak a hatékony, gyors és egészséges zsírégetéshez és az immunrendszer erősítéséhez.

Amikor bérletet vásárolsz, az edzés előtt felmérjük az igényeidet egy adatlapon: milyen limonádét, teát szeretnél kérni az edzések végén, melyik fajta masszázst választod – ugyanis minden bérlet vásárlása mellé egy masszázst adunk ajándékba (ebben az esetben masszőrünkkel szükséges egyeztetni). Számunkra az az első, hogy te jól érezd magad és minden edzés egy nagyszerű élménnyel záruljon!

Ráadásul az első hónapban óriási nyitási kedvezményeket biztosítunk számodra!
További információk az https://infraslimx4you.com/ -on.