Jól jön az orvosi tanács

0
258
orvosi tanács
orvosi call center

Hajtod a malomkereket, egymás után számolod fel a soha el nem fogyó feladatokat, de vajon eszedbe jut, mit tennél, ha a szervezeted megálljt parancsolna? Erre legtöbbször bizony nem gondolunk, pedig orvosi tanácsot könnyedén kaphatunk.

Orvosi tanácsok

A jó közérzetű, látszólag vagy valójában is egészséges emberek egy része még a szűrővizsgálatokon sem jelenik meg. Mert nem érzi fontosnak. Úgy gondolja, elég akkor foglalkozni a problémával, ha felüti a fejét. Holott a jól irányzott orvosi tanácsadás, akár életet is menthet, hiszen számos betegség sunyi módon megbújva fejlődik gazdájában nehezen legyőzhető ellenséggé. A szűrővizsgálat eredményeire reagáló orvosi tanácsok betartása játszi könnyedséggel gyengítheti a betegség kialakulásának esélyeit. Ezért érdemes lenne a figyelmeztető jeleket észrevenni és még idejében változtatni, amin szükséges, például életmódot váltani.

Orvosi tanácsadás telefonon

Mai modern világunkban, ahol az internet életünk része, miért is hagynánk ki az orvosi tanácsadás online lehetőségét. Főleg, ha az jelképes havi díj ellenében elérhető lehet, akár a nap 24 órájában. Gondold csak át, mennyi aggodalmat spórolhatsz meg azzal, ha megbeszélheted telefonon kételyeidet, amelyek bizonyos tünetek, leletek, akut betegségek esetén merülnek fel benned?

Az orvosi tanácsok otthonra vonatkozó részei megkönnyíthetik gyermeked ápolását, gyorsabb lefolyásúvá tehetik a vírusos megbetegedéseket és esetleg a betegekkel teli rendelőt is elkerülhetitek. Az egészséges életmód népszerűsítését zászlajára tűző Biztosítsd az Egészséged Egyesületnél már évi 990 Ft-os tagdíjért elérhető a 7/24 orvosi call center szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy a hét minden napján, a nap 24 órájában működik az orvosi tanácsadás online lehetősége és az online betegjogi tanácsadás.

Az orvosi tanács megfogadása segít megőrizni egészségedet, kiiktatja a bizonytalanságot, a negatív gondolatokat és egyszerűbbé, tudatosabbá teszi a betegápolást, ami javítja a beteg és a betegápoló hangulatát is. Valljuk be, hogy ezek a szempontok mind a gyógyulás irányába vezetnek.

Nézzük csak, milyen jelekre érdemes odafigyelnünk:

  • állandó fáradtság
  • gyakori rossz hangulat, hangulatingadozás
  • régóta (legalább 3-4 hónapja) fennálló fizikális fájdalom
  • rendszeres fejfájás
  • a mozgás nehezítettsége bizonyos végtagoknál
  • állandósult emésztési problémák
  • és bármi olyan tünet, ami hosszabb ideje okoz diszkomfort érzést.

Ezeknek a problémáknak időnként olyan banális ok áll a hátterükben, hogy meglepően gyorsan megszabadulhatunk tőlük. Az egészségtudatos gondolkodás boldogabbá tesz, megerősít és megmenthet egy komolyabb betegséggel vívott harctól. Te hogy állsz ezen a téren?