Zöldség kiszállítás – Miért éri meg?

0
250
zöldség kiszállítás

Az egyre növekvő munkaerőhiány elsősorban a vendéglátást és az élelmezési ipart érinti. Nem csak pincéreket, felszolgálókat, szakácsokat egyre nehezebb találni, hanem konyhai kisegítőkből is hiány mutatkozik. A legjobb ebben az esetben előre menekülni. A sok időt igénylő munkafolyamatokat érdemes kiiktatni a rendszerből.

Ilyen például a zöldség pucolás, ami rengeteg időt vihet el egy forgalmas étteremben, vagy nagy adagokat készítő üzemi konyhán, óvodai, iskolai, kórházi főzőkonyhán. Másrészt rengeteg helyet is megspórolhatunk, ha nem kell külön zöldség mosót, pucolót, fenntartani, ráadásul a pucolás közben képződő hulladékkal sem kell foglalkozni.

A modern táplálkozásban egyre nagyobb a szerepe a növényi eredetű táplálékoknak, ezen belül kiemelten fontos a megfelelő zöldségek magas arányú szerepeltetése a mindennapos étkezésben.

Szerencsére a megoldás készen van. Számos cég foglalkozik konyhakész zöldségek kiszállításával, így előre ütemezetten tudunk akár nagy mennyiséget is naponta készen kapni. Rengeteg időt és munkaerőt spórolhatunk, ráadásul egészséges alapanyagokból készülhetnek a napi menübe szánt ételek.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő zöldség beszállító kiválasztásánál?

  • Sokan csak az árat nézik, ami valóban fontos szempont, de mivel a zöldségek, gyümölcsök ára folyamatosan változik idényenként, de akár a napi kereslet-kínálatnak megfelelően, nem lehet egyedüli szempont, egy adott időpontban látható ár.
  • Sokkal fontosabb a házhoz szállított zöldségek minősége! A rossz minőségű alapanyagok nem csak bosszúságot okozhatnak, hanem jelentős károkat is, ha emiatt nem lehet elkészíteni a megfelelő minőségű ételt.
  • Szintén fontos a megbízhatóság, pontosság. Nem kell magyarázni, mi történik, ha nem jön meg időben a megrendelt zöldség szállítmány. Óriási károk keletkezhetnek már 1-2 órás késéből is, nem beszélve arról, ha teljesen kimarad az aznapi zöldség kiszállítás.

Ha megbízható zöldség kiszállító partnerre van szüksége Budapesten és környékén javasoljuk a Zöldbázis Oázis Kft. tisztított zöldség kiszállítás szolgáltatását.